2016-10-31 06:47:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Komoly vitákra kerülhet sor

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Komoly vitákra kerülhet sor, próbálja elkerülni a kiélezett helyzeteket… Fékezze a belső nyugtalanságát! Adódhatnak olyan helyzetek, amikben inkább hátra kellene lépnie egyet, ez most nehezére fog esni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma van itt az ideje egy régen esedékes találkozó vagy tisztázó beszélgetés lefolytatásának. Az érzéseit tisztán ki tudja fejezni, ezzel örömet szerezhet a kedvesének, a barátainak, vagy a munkatársainak. A szerelem dolgában a bolygók meghittséggel ajándékozzák meg önt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne foglalkozzon most olyan ügyekkel, amik nem Önre tartoznak, különben hamar kellemetlen szituációkba kerülhet. A munkahelyén nagy nyomás nehezedik önre, mindenki csak sürgeti, pedig ennél gyorsabban nem lehet haladni a feladatokkal… Ne hagyja magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kisebb egészségügyi panaszai lehetnek. Próbáljon ki egy új étrendet, válogasson hozzá recepteket. A vitamindús táplálkozás és az elegendő mozgás most különösen fontos lenne!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A hét kellemesen indul. Töltse fel magát energiával, a Vénusz a Nyilas jegyében áll, ez kedvez önnek. A legjobban ma a rutinfeladatok sikerülnek majd, az új tervek megvalósítását halassza máskorra. Szerződések megkötésére sem alkalmas a mai nap, vigyázzon, mert anyagi veszteség érheti!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma jól szervezi a napját, és minden feladatával hatékonyan halad előre. A bolygóknak köszönhetően ragyogó formában van, a mainál jobb alkalmat el sem lehet képzelni az ismerkedésre! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor este semmiképp se maradjon otthon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Nehéz napra számíthat, újra és újra bizonyítania kell a rátermettségét. Főleg a munkájában kerül szembe olyan problémákkal, amelyeket nem tud megoldani a jól bevált, begyakorolt fogásokkal. Egy tárgyalás nem az ön elképzelései szerint fog alakulni, úgy érzi majd, mintha a falnak beszélne.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Könnyen lehetséges, hogy egy fontos ügy elintézéséhez minden erejét be kell vetnie. Mivel ön türelmetlen személyiség, nehezére esik, hogy ne veszítse el időközben a lelkesedését… Az este kárpótolja mindenért, mert romantikus hangulatban töltheti a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Bár sokan idegesek a környezetében, ön nem veszíti el a türelmét. Fél kézzel is el tudja végezni a rutinfeladatokat. Nem tudja megérteni, hogy egyesek miért csinálnak apróságokból azonnal drámát… Ne engedje meg, hogy bárki is felidegesítse. Egész egyszerűen mondjon nemet, ha túl akarja terhelni a főnöke!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most nem a tervei szerint alakulnak az események, néhány dolog félre is sikerülhet. Csak a lényeges dolgokkal foglalkozzon! Törődjön bele, hogy ilyen nap ez a mai… Este végre egy kis nyugalom következik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai bolygóállások éberré és figyelmessé teszik önt, de megmutatják a gyenge pontját is. Úgy érezheti, hogy mások magabiztosabbak, és jobban tudnak érvényesülni. Este kellemes beszélgetéseket folytathat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A hét aktívan kezdődik. Vesse bele magát mindjárt a napi történésekbe, délelőtt megszabadulhat a legsürgősebb problémáktól. A délután már kevésbé lesz alkalmas fontos dolgok intézésére. Este valaki még alaposan felbosszantja a telefonhívásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: